Getuigenissen

We zijn twee zussen en oma's die hun twee kleinkinderen van net geen 3 jaar een eerste weekend ver van huis wilden meegeven.  Op voorhand dachten we:"wat gaan we de hele tijd doen met zo'n kleintjes?".  Het is voorbijgevlogen.  Alles in de vakantiehoeve is veilig dichtbij: trampoline, speeltuig, hangar met allerlei soorten fietsen, zandbak, pingpongtafel.  De ontspanningsruimte met biljart en speelhuisje voor als het weer het laat afweten.  En vooral: de andere kinderen die er zijn met hun families.  In geen tijd zijn er contacten tussen groot en klein.  De zee op een kwartier rijden en een ontzettend gastvrije ontvangst, permanent beroep kunnen doen op Jocelyne en co en uiteindelijk door jullie ook uitgewuifd worden alsof we in twee dagen familie geworden zijn.  Uniek!

 

Myriam en Ingrid Pira, met kleinkinderen Liv en Jack

We gaan telkens met ons gezinnetje op zoek naar rust en kalmte , dat is hier in overvloed . Dicht bij de kust , en vlakbij het WO 1 geweld , voor de kindjes plopsaland en de kust . Zalig !!!!!!!! 10 op 10 , bedankt en hopelijk tot heel binnenkort.

Britt vanhoutte (gezin)

Het is elke maal het gevoel van thuiskomen , met de beste wil van de wereld kunnen we niets afkeuren . We worden verwelkomd alsof we familie zijn , en na 14 keren te gast te zijn geweest voelt het ook zo . Ons gezinnetje telt de dagen af naar ons 15 de bezoek .

Jan de cauwer (gezin)

De kindjes hebben 2 x een bevalling van een koe meegemaakt , en ook de huispoes beviel van 6 kittens . De kindjes mochten ook de koeien eten geven , met de tractor . We hebben heimwee ! Bedankt Willy , Jocelyne , Kathy en Joeri , Robbe en Thimen . Veel groetjes van Ellen en Ines.

Kurt Jan (Groep)